VERSLAG 6e ROOFVISWEDSTRIJD

Woensdag, 28 februari 2018

VERSLAG ROOFVISWEDSTRIJD (laatste seizoen 2017/18) zaterdag 17 februari 2018.
Ja, er kon vandaag met vooraf wat bruut handwerk nog geroofvist worden.
Door flinke nachtvorst waren de havens in Vollenhove op enkele wakken na bevroren.

In eerste instantie was er dan ook geen doorgang.
Mede door Teun Been die vroeg in de morgenuren het wak in de oude haven vergrote kon de laatste roofviswedstrijd
van het winterseizoen 2017/18 door gang vinden.

Het openstuk in de nieuwehaven werd met doodaas afgevist op Snoek door Jannes en Bert Heetebrij, Martijn Rietberg
en Andereas Hellendoorn. Helaas zoals over het algemeen van dit seizoen was er geen snoek of familielid te vangen.

Van de gebroeders Jan en Dick Renes die die met kunstaas visten in het wak nieuwehaven wist alleen Dick 2x baars
te vangen.
Troost, er één op nemen en gratis zonnebank met de zon op de kop.

Degene die in het wak van de oudehaven bevisten, vingen allemaal en schoorden ieder nog punten voor de dag winnaar
en het eindklassement.
Het was Roel Sieders die dag winnaar werd met een snoekje en baarzen en met een totaal van 112 punten.
Verder uitslag:
2e. Henk Renes 89 Pt. 3e. Wim Sieders 80 Pt. Gedeelte plek 4e. Freek Luchtmeijer 30Pt. 4e. Theo Winter 30 Pt.
6e. Dick Renes 10 Pt.
Nieuwe havenvissers en overigens geen punten.

Mededeling:
DE PRIJS UITREIKING KAMPIOEN ROOFVISWINTERSEIZOEN 2017/18 VOLGT OP EEN ANDER TIJDSTIP.
Verder zijn er nog plannen om de roofviswedstrijden na mei weer voor te zetten in bijvoorbeeld een Street Fishing
Competitie 2018.
Dit met verschillende locatie, plaatsen. Bericht volgt in de Nieuwsbode, Site en Facebook Hsv. ``De Karper``.